Tips Pikat Awek Cantik

Tips memikat awek..

Awek2 cun ramai diluar sana…tetapi susah nye nak pikat..ops..sebenarnya  belum cuba pun bro..haha..cuba dulu..baru tahu..so, di sini, nak kosngsikan beberapa tips untuk pikat aweks2 cun di luar sana…

Tips pertama, kena yakin bro,

Daripada keyakinan tu barulah datangnya keberanian, berulah senang nak atur langkah seterusnya…

Kedua, jual mahal sikit,

Bro, zaman sekarang ni, lelaki lebih sikit berbanding wanita, so , makin sikit kita, makin ramai awek cun yang belum berpunya, bro kena jual mahal sikit, bila dah ada target tu, janganla Nampak sangat kita suka kat dia, kalu boleh jangan selalu pandang dia dan buat dia rasa macam tak special, sebabnya nanti diorang akan hairan..kenapa eh, aku ni tak cantik ke, dia tak pandang pun..hmmmmm…tapi bro kena la buat baik kadang- kadang kat awek tu…

Ketiga, kemas dan bersih diri tu,

Ye la bro, siapa yang suka pada lelaki yang Nampak selekeh, nampak sangat tak terurus, macam mana nak uruskan rumahtangga nanti kan,

Tips-tips diatas biasanya berkesan kepada awek yang selalu kita nampak, kalau awek yang kita jumpa kat bus station tu, susahla sikit..k telan yang manis, yang pahit tu telan jugak, baik untuk kesihatan…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *