Secawan Koko Kehidupan

52 Papan Tanda Yang Buat Anda Pecah Perut!

0

Penat dengan benda yang serius? Sekarang kita tengok pula tanda-tanda amaran yang memecah perut anda.

Kalau anda tak reti baca, jangan gunakan produk ini:

Kalau dah nampak tajam bucu tu janganlah sentuh ya!

Shrek 2. Pakai baju. Amat tidak digalakkan.

Rambut anda mungkin terbakar kalau anda menggunakan ini sewaktu tidur.

Letak kepala anda dekat dengannya, swoosh! Kepala anda hilang.

Manusia pun kekadang nak masuk washing machine.

Macam mana nak sapu dekat otak?! You tell me.

iTunes dan Quicktime pun boleh guna untuk production of nuclear weapon.

Leave A Reply

Your email address will not be published.