Secawan Koko Kehidupan

Nak Belajar Tulis Iklan?

Nota penulisan iklan yang pernah saya buat dahulu.Semasa saya membuat artikel ini, saya sedang mendengar soundtrack game Dirt 2 dan memang sedap didengar di telinga. Di hadapan saya ialah sales letter Tips PTD. Saya sedang fikirkan…

Dah Gagal Banyak Kali

Ada yang kalau gagal, terus tak nak cuba. Macam kegagalan itu penghujungnya.Sedangkan, itu bukanlah penamatnya.Ada je lagi benda yang kita boleh buat walaupun bila kita dah gagal.Ingat hidup ni semudah tu je ke?Kegagalan tu…