GDMCash Penipu?

Ini baru je dapat dari emel:

salam sejahtera saya encik E____ dan telah terkena tipu dengan skim pelaburan ala crypto yang terbaru…

Di mana janji pulangan tidak menepati masa dan pelan sering berubah…

Saya ingin bagitahu orang ramai bahawa peaburan ini tidak mendapat apa2 kelulusan dari BANK NEGARA MALAYSIA… Sila ambil perhatian sebab saya baru kena tipu sebanyak rm300 dan yang lain saya tidak tahu..
website mereka adalah: https://gdmcash.com/

mohon alert pada yang lain juga…

Sambung membaca GDMCash Penipu?

4 Mainan Untuk Bayi 6 Bulan

Tak tahu nak beli apa mainan untuk bayi 6 bulan dan ke atas?

Dalam post ini saya kongsikan senarai mainan yang boleh anda berikan kepada anak anda. (Ataupun anak kawan anda.)

Ini senarai yang isteri dan saya gunakan untuk beli untuk anak kami.

Kenapa nak beli mainan untuk bayi? Bagus ke?

Pada fasa awal inilah mereka boleh banyak belajar. Belajar bagaimana untuk menggunakan imaginasi dan deria yang mereka ada. Biasanya kita akan latih pergerakan dan juga imaginasi melalui mainan-mainan ni.

Sambung membaca 4 Mainan Untuk Bayi 6 Bulan

Video Cara Buat Resume Yang Anda Wajib Tengok!

Agaknya berapa ramai orang yang bersaing untuk mendapatkan kerja di JobStreet? Untuk satu kerja pun, mesti ramai habis orang yang apply kerja, kan?

Kalau satu syarikat ada dua-tiga posting kerja, berapa banyak resume yang mereka terima?

Cuba tengok kerja-kerja ni…

Sambung membaca Video Cara Buat Resume Yang Anda Wajib Tengok!

Nak Bayar Kad Kredit Menggunakan Personal Loan?

Harini saya nak bercakap tentang pinjaman peribadi ataupun personal loan.

Bayangkan kalau anda nak bayar kad kredit anda menggunakan personal loan.

Bagus ke tak sebenarnya?

Apa pros and cons gunakan personal loan untuk bayar kad kredit? Lagi untung atau lagi rugi pada jangka masa yang panjang?

Berapa Anda Bayar Bulan-bulan Untuk Kad Kredit Anda?

Perkara pertama yang anda kena kira ialah berapa banyak yang anda bayar untuk kad kredit anda setiap bulan.

Sambung membaca Nak Bayar Kad Kredit Menggunakan Personal Loan?