Cara Buat Duit Yang Anda Patut Tahu Sekarang Juga

Di dalam post ini saya akan perincikan kepada anda segala cara buat duit yang anda boleh buat dan sesuai dengan anda.

Mungkin anda rasa buat duit tu susah jadi di sini saya senaraikan semua cara yang anda boleh buat duit harini.

Boleh berkesan ke tak?

Di dalam blog ini sendiri terdapat pelbagai cara untuk membuat duit.

Sambung membaca Cara Buat Duit Yang Anda Patut Tahu Sekarang Juga

4 Mainan Untuk Bayi 6 Bulan

Tak tahu nak beli apa mainan untuk bayi 6 bulan dan ke atas?

Dalam post ini saya kongsikan senarai mainan yang boleh anda berikan kepada anak anda. (Ataupun anak kawan anda.)

Ini senarai yang isteri dan saya gunakan untuk beli untuk anak kami.

Kenapa nak beli mainan untuk bayi? Bagus ke?

Pada fasa awal inilah mereka boleh banyak belajar. Belajar bagaimana untuk menggunakan imaginasi dan deria yang mereka ada. Biasanya kita akan latih pergerakan dan juga imaginasi melalui mainan-mainan ni.

Sambung membaca 4 Mainan Untuk Bayi 6 Bulan

Video Cara Buat Resume Yang Anda Wajib Tengok!

Agaknya berapa ramai orang yang bersaing untuk mendapatkan kerja di JobStreet? Untuk satu kerja pun, mesti ramai habis orang yang apply kerja, kan?

Kalau satu syarikat ada dua-tiga posting kerja, berapa banyak resume yang mereka terima?

Cuba tengok kerja-kerja ni…

Sambung membaca Video Cara Buat Resume Yang Anda Wajib Tengok!

Nak Bayar Kad Kredit Menggunakan Personal Loan?

Harini saya nak bercakap tentang pinjaman peribadi ataupun personal loan.

Bayangkan kalau anda nak bayar kad kredit anda menggunakan personal loan.

Bagus ke tak sebenarnya?

Apa pros and cons gunakan personal loan untuk bayar kad kredit? Lagi untung atau lagi rugi pada jangka masa yang panjang?

Berapa Anda Bayar Bulan-bulan Untuk Kad Kredit Anda?

Perkara pertama yang anda kena kira ialah berapa banyak yang anda bayar untuk kad kredit anda setiap bulan.

Sambung membaca Nak Bayar Kad Kredit Menggunakan Personal Loan?

97 Cara untuk Bakar Lemak Anda Dengan Cepat

Dalam ni bukan ada 1, atau 2 ataupun 7, tetapi 97 cara untuk bakar lemak anda dengan cepat.

Banyak? Cuba sebanyak mana tips yang boleh dan lihat perbezaannya kurang daripada sebulan!

1) MAKAN ENAM hidangan kecil sehari. Menyemarakkan badan anda dengan makanan setiap tiga hingga empat jam boleh meningkatkan metabolisme anda sehingga maksimum. Bukan semua perkara perlu menjadi urusan secara duduk.

2) Lari 10 kali 100 meter dan bakar sehingga 500 kalori.

3) Tunggu dan rehat selama 20 minit sebelum anda cuba lari sekali lagi. Biar metabolisma bekerja untuk anda.

Sambung membaca 97 Cara untuk Bakar Lemak Anda Dengan Cepat