52 Papan Tanda Yang Buat Anda Pecah Perut!

Penat dengan benda yang serius? Sekarang kita tengok pula tanda-tanda amaran yang memecah perut anda.

Kalau anda tak reti baca, jangan gunakan produk ini:

Kalau dah nampak tajam bucu tu janganlah sentuh ya!

Sambung membaca 52 Papan Tanda Yang Buat Anda Pecah Perut!

Akronim Paling Penting Dalam Bahasa Inggeris

Soalan: apa akronim paling penting dalam bahasa Inggeris? Kalau anda tulis di Google akronim ni, ada 211,000,000 hasil carian. Jutaan orang menggunakannya setiap hari terutama sekali kalau mereka sedang bermain pc games seperti Counter Strike.

Macam ni:

Perkataan ni digunakan especially masa marah. Kalau anda marah, semua yang anda cakap akan bermula dengan akronim ni. Anda seperti tidak dapat hidup tanpanya. Macam kurang cili kepoweran ayat anda. Selain daripada perkataan siot ar, bodoh ar, dan lain-lain yang digunakan seharian, akronim ni macam sebahagian daripada hidup terutama sekali orang yang kurang didikan adab.

Sambung membaca Akronim Paling Penting Dalam Bahasa Inggeris