Jam Tangan “Touchscreen” – Garmin’s Forerunner 610

Pernah tak anda terfikir betapa susahnya nak menentukan butang ini untuk ape dan butang itu pula untuk ape pada jam anda terutamanya bila anda tergesa-gesa ingin menggunakannya? Bagi mereka yang tidak begitu mengambil tahu tentang fungsi setiap butang jam mereka, tentu sekali anda bersetuju dengan  pendapat ini. Maka, dengan itu tercipatalah jam tangan yang menggunakan sistem “touchscreen” seperti mana yang terdapat di mana-mana telefon bimbit yang menggunakan sisten “touchscreen”.

 

hhmmmm….jam tangan yang ade fungsi “touchscreen”? Tentu nampak “cool” kan kalau dapat memilikinya.

Inilah jam yang saya maksudkan tadi, Garmin’s GPS Watch – Forerunner 610. Dengan bentuk dan design nyer yang simple dan menarik, tentu ramai peminat gadget ala-ala James Bond ingin memilikinya.

Jam ini direka khas bagi mereka yang aktif bersenam dan bersukan terutamanya mereka yang suka berjoging. Jam ini mempunyai fungsi-fungsi seperti :

  • keeping track of distance travelled
  • time elapsed
  • pace
  • heart rate

Jam ini juga dilengkapi dengan ciri-ciri rangkaian sosial baru mewah. Bukan sahaja dapat meng-upload masa kepantasan anda ke Facebook dan mengganggu teman-teman anda (yang anda masih boleh lakukan dengan 610), anda juga boleh upload ke Virtual Racer, rangkaian syarikat itu sendiri direka khusus untuk pesaing. Jam ini juga Mengandungi banyak lagi fungsi-fungsi yang menarik dan pasti dapat membuat sesiapa sahaja melihatnya terpegun.

3 padangan di “Jam Tangan “Touchscreen” – Garmin’s Forerunner 610”

  1. klau nak jam ni boleh whatapps sya. 0133225586. harga yang pasti lgi murah dari market. 😀

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *