Bagaimana Untuk Memenangi Sebut Harga Kerajaan

Tahu atau tidak, sekarang anda juga boleh memenangi sebut harga kerajaan. Bukan kerana saya tahu (saya tak tahu), tetapi kerana ada sekumpulan usahawan telah bersama-sama untuk menerbitkan e-buku yang diberi nama Rahsia Memenangi Sebut Harga Kerajaan.

Berikut adalah beberapa topik utama yang akan anda pelajari dari e-book tersebut:

Macam yang anda lihat di atas, ada macam-macam yang dicover dalam e-book ini. Secara tak sedar ebook ini sepatunya diletakkan pada harga lebih tinggi daripada sekarang ini kerana maklumat ini pertama kali didedahkan kepada orang ramai.

Jika anda ingin mengetahui bagaimana untuk menang lawan syarikat-syarikat yang mungkin lebih berpengalaman daripada anda, anda boleh pergi ke laman web penerbit e-book ini dan membelinya. Anda akan mendapat 5 contoh profail syarikat yang anda boleh ikuti. Ingat, syarikat yan mempunyai profile yang bagus lebih berkemungkinan untuk kerajaan sukai berbanding syarikat yang membuat profile mereka hangat-hangat tahi ayam. Dan saya tidak menakutkan anda. Apa yang anda tulis itu boleh menjadi sesuatu kekuatan anda ataupun yang menjatuhkan anda!

Jadi, bonus ini adalah sesuatu yang baik untuk anda. Boleh anda copy paste dan dapat manfaatnya! Semoga e-book yang saya ketengahkan hari ini bermanfaat untuk perniagaan anda 🙂

NOTA: TIDAK LAGI DIJUAL

Diterbitkan oleh

Abdul Rahman

Seorang penulis, pembaca, programmer dan macam-macam lagi.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *