Kalau Rasa Hidup Ni Tak Bernilai, Baca Ni

Life begins at 1.

Bukan satu seperti satu yang kita anggap masa tu. Bukan ikut tahun.

Tapi ikut detik.

Detik pertama kita buka mata itulah waktu kita. Waktu hidup kita bermula. Ramai orang hidup dengan pelbagai mimpi dan kebanyakan mimpi kita adalah indah-indah belaka. Hidup ini macam tulah: kalau takde mimpi indah, tidak rasalah nikmat hidup dunia.

Semua orang ada kisah mereka yang tersendiri. Itu tak dapat kita nafikan. Hidup ini bukanlah sesuatu yang kita sangkakan hanya satu perjalanan yang mudah.
Tak.

Hidup ini ada pelbagai jenis perjalanan. Dan tak tahu pun sama ada ianya bagus ataupun tidak. Kita kena lalui barulah kita tahu sama ada kita mahukannya ataupun tidak.

Sambung membaca Kalau Rasa Hidup Ni Tak Bernilai, Baca Ni

Anda Rasa Nak Bunuh Diri?

Pernah tak ada perasaan nak bunuh diri?

Macam rasa dunia ni dah cukup menghukum diri. Macam rasa cukuplah apa yang dunia bagi selama ni.

Kadang-kadang nak tamatkan hidup ni bukan pasal ada apa-apa pun tapi sebab teringin rasa nak mati.

Masa untuk tamatkan diri.

Statistik menunjukkan bahawa, 40 orang cuba membunuh diri… Setiap saat.

Sambung membaca Anda Rasa Nak Bunuh Diri?

Panduan Berhenti Melancap

Anda tak sedar lagi… tapi dalam 8 minit, anda akan belajar bagaimana untuk berhenti melancap dan berhenti menonton gambar lucah selama-lamanya.

Agaknya berapa lama masanya yang anda dah gunakan untuk tengok gambar lucah, video blue dan melancap?

Berapa ratus jam sebenarnya yang dah anda habiskan semata-mata untuk ‘terpancut’?

Sambung membaca Panduan Berhenti Melancap

Manfaat Berhenti Onani Yang Anda Tak Tahu

Manfaat berhenti onani?

Biar saya ceritakan kepada anda dalam post ni.

Ini adalah sedutan bab daripada satu e-book yang sedang saya siapkan mengenai “Langkah Pertama“, iaitu suatu e-book yang ditulis untuk mereka yang mahu berhenti onani dan melakukan aktiviti yang memberi impak positif dalam hidup mereka.

Saya menulis perenggan ini pada pukul 10:13 pagi pada hari Sabtu. Sekarang ini seorang sahaja di rumah. Tidak ada sesiapa yang akan menganggu saya pada waktu ini.Saya boleh menggunakan masa ini untuk melakukan aktiviti yang kita bincangkan dalam e-book ini ataupun saya boleh menulis kepada anda, si pembaca, mengenai manfaat berhenti menonton bahan lucah dan onani.

Dan ini hasilnya.

Sambung membaca Manfaat Berhenti Onani Yang Anda Tak Tahu

Strategi Berhenti Onani

Post ini ditulis berdasarkan emel yang saya hantar kepada pelanggan emel Langkah Pertama. Emel ini percuma untuk dilanggani. Di dalam e-mel ini saya berkongsi tip-tip serta kajian untuk untuk berhenti daripada melakukan onani.

Anda juga boleh mendapatkan emel seperti ini dengan klik butang yang disediakan di bawah blog post ini.

Salam sejahtera,

Sambung membaca Strategi Berhenti Onani